En lyckad resa till Göteborg

Göteborg Kära gott folk, med drygt en månads frånvaro från tangenterna, har mycket hänt. 

Jag skriver denna text med ett brett leende som utsträcker sig från öra till öra. På tal om våra framsteg som förening, med vår ny lanserade hemsida www.sauf-talje.se och två dagars resa till Göteborg.
Resan var väldigt erfarenhetsrik och nyttig för styrelsemedlemmarna samtidigt som den var jätte rolig och kunskapsfylld.
Med en buss och 50 personer var det en mysig road-trip till Liseberg, som är ett måste vid en vistelse i Göteborg. Senare mot natten grillades hamburgare och korv vid det fina vandrarhemmet vi bodde i och dagen där på började vi med en föreläsning om identitet och ledarskap som hölls av vår ordförande Jonathan Varli. Hela resan avslutades med matchen mellan IFK Göteborg vs Syrianska FC.

Vi är oerhört stolta över en lyckad resa med mycket positiv feedback från dem flesta deltagare. Vilket blir vår stora drivkraft och motivation för att fortsätta och planera liknande resor framöver.
Avslutningsvis vill jag också säga att det gläder oss att så många fina individer ställde upp och hjälpte till när det behövdes under resans gång, tack alla.

 

Text: SAUF

Foto: Lasse - busschauffören