SOMMARRESA till Öland

Nu är det högtid för att åka iväg på en härlig sommarresa! Destinationen på GPS:n visar Öland denna gång. Vi lämnar Södertälje den 27 juli och återvänder hem från Öland den 29 juli. Vi ska försöka beställa lite sol till dess. Vi åker iväg högst 53 deltagare, inklusive ledare och busschaufförer. Minimum ålder är 16 år, inga undantag accepteras. SAUF-Södertälje har även valt att samarbeta med SAUF-Norsborg i år, vilket vi ser framemot. Då vi kan förstärka bandet oss lokalföreningar emellan.

Syftet med denna resa är förstärka samhörigheten bland syrianska-arameiska ungdomar, lära känna nya människor och skapa vänskap. Vi kommer även fokusera på identitetskapande och ledarskapsutveckling. Men självklart ska vi också ha roligt och härlig stund tillsammans då vi besöker Ölands nöjespark under en hel dag.

 

Som deltagare i resan ingår det följande!
Resa: Tur och retur.
Mat: Grillkväll på fredag. Tacokväll på lördag. Frukost på lördag och söndag.
Logi: Vandrarhem, tillgång till pool och gym.
Nöjespark: Inträde, tillgång till djurparken, vattenlandet och tivoli. Sista anmälningsdagen är den 22 juli, vi väljer ut deltagarna och återkommer med svar till alla. Vi ser gärna en jämn könsfördelning på deltagarna till resan.   Anmälan görs till följande mail-adress info@sauf-talje.se