FÖRFATTARE SÖKES!

20 föfattare sökes!
För dig mellan 15-18 år i Södertälje

Nu har du som tycker om att skriva chansen att bli utgiven i en riktig bok som ges ut av Albert Bonniers Förlag. Skicka in din bästa historia till berättarministeriet så är det möjligt att just du blir BM-debutant – ett samarbete mellan Bonnierförlägen och Berättarministeriet.

 

Älskar du att skriva fantasy-noveller om andra världar? Eller är det bästa du vet att skapa spännande spionhistorier? Kanske får du aldrig nog av att skriva om kärlek? Oavsett vilket som är ditt favoritämne så kan din dröm gå i uppfyllelse nu. Snart ges det ut en samlingsbok – där du kan bli en av författarna. Låter det bra? Då ska du skicka in din bästa historia till berättarministeriet. Blir du en av de 20 som antas får du gå i författarskola. Där får du jobba vidare på berättelsen med hjälp av riktiga redaktörer som ger dig personlig återkoppling på din text och delar med sig av sina bästa skrivtips. Du får lära dig allt om hur en bok blir till, från manus, via tryck och formgivning, till försäljning och marknadsföring. Du är också med och väljer titel och omslag till boken… som kommer ut i vinter!

Så alla författarstjärnor, tangenttämjare och skrivaress mellan 15-18 år i Södertälje – skicka in era berättelser nu!

Instruktioner för blivande författare:

- För att söka ska du vara mellan 15 och 18 år och bo i Södertälje kommun.

- Din berättelse får handla om vad som helst men måste vara minst 4000 tecken lång. Skicka din historia till asa@berattarministeriet.se senast den 21 februari.  Obs! Tänk på att berättelsen inte behöver vara klar eftersom du jobbar vidare med den i författarskolan.

- Vilka som kommer med väljs ut av medarbetare på Berättarministeriet och Bonnierförlagen.

 

Har du några frågor kontakta asa@berattarministeriet.se eller besök www.berattarministeriet.se.