Quiz Show 2011

 

 

Den 15 september 2011 är det premiär för det efterlängtade programmet Quiz med programledarna Jonathan (ordförande) och Gabriella Alptekin (ledamot).

Programmet som innefattar frågor och sportaktiviteter är ett tävlingsprogram för ungdomar. Där det avgörs ett vinnande lag varje avsnitt. Programmet sänds på Suryoyo Sat.

Idén till Quiz är att utöka kunskapen, om syrianska-arameiska traditioner, viktiga profiler, avgörande händelser och övrig information, hos ungdomarna som deltar i programmet och tv-tittarna inom den syrianska-arameiska befolkningen.

Med två unga och karismatiska programledare tillsammans med entusiastiska tävlande ungdomar lyckades vi tillsammans med Suryoyo Sat göra Quiz till ett roligt, kunskapsrikt och framförallt ett underhållande program som vi hoppas att den kommer bänka många tittare framför tv:n under sändningstid.

Vi vill också passa på att tacka alla tävlande som var superduktiga och tv-teamet för sin insats.

Text: Simon Selo, simon.selo@sauf-talje.se

 

 

Följande text är från bahro.nu

Vem fick idén till det här programmet?
- Idén till programmet kom från SAUF:s projektledare Tony Messo och en praktiserande elev vid namnet Shabo Atug. Tyvärr kunde inte Shabo fullfölja projektet så Tony tog hand om det hela på egen hand.

Länk till hela intervjun: http://bahro.nu/index.php?aid=775